i say love is like a storyPh: brigitte bardot

Har gjort en twitter twitt twitt... (there u can call me NatalieAhlin).hold mePics;

Bio med ullis gullis ikväll, men vad ska vi se?
mjao

Madonna - Like a virgin 1984 years


THE STYLE-

Cupcake remix
Väckarklocka som jamar, örhängen, loréal mascara, 3 lipgloss cupcakes banana/chocklate/strawberry, plugghäst-piller (gör dig bäst i klassen), maybelline mascara.

SUMMER IS OVER.
JAG ÄLSKAR ONÖDIGA GREJER.
JAG TRIVS SJUKT BRA I SKOLAN.
MIN LILLASYSTER SITTER I MIN SÄNG, PROVAR MITT LÄPPGLANS (HON PÅSTÅR ATT HON HAR TORRA LÄPPAR, VILKET HON INTE HAR) SAMTIDIGT SOM HON LEKER MED MIN FURBY, NI VET ETT SÅNTDÄR SUPERSÖTT MEKANSISKT GOSSEDJUR MED STORA ÖGON.
DAGEN = ROSA TRÖJA + TIGHTS + NITARMBAND + BIG RING = :)

Note; bloglovín, fallow moi?

Oh loverboy?


Vi vaknar upp i varandras armar och stannar i den skrammliga sängen för kramar och kyssar på förmiddagen i skrynkliga lakan , sedan tar vi med oss lite mat och går upp på bergets högsta topp och ser ut över den underbara utsikten, vi sitter där och håller om varndra ett tag. Du lägger mig i gräset och ger mig sensuella kyssar.. Samtidigt som vi viskar något i stil med "jag älskar dig". Sedan går vi hem och badar i ett guldigt badkar med massa bubblor. Vi klär sedan på oss och går ut för att träffa vännerna. Alla festar ganska vilt och har jätteroligt. Det slutar med att vi ligger på badklippan (vid amandas stuga hehe, en mycket romantisk plats) och tittar på stjärnorna, vi håller om varandra tills vi somnar och vaknar inte förns i gryningen nästa dag. Vi går runt där hand  hand i soluppgångens värmande ljus och ser folk som däckat lite var stans. Vi går in i köket den tidiga morgonen, vi gör oss en kopp varm choklad och kurar in oss i en filt och sover lite mer på den gammla soffan.
Om någon söt kille där ute delar mina drömmar, hör av dej! 
- All I want is you


1968


flickr.

- Janis Joplin . Cry baby.

Fun Light


Ph: Moi
Selånger Marknad 17:00 tar med mej Alex.

 - Girls just wanna have fun

Cat-hat


Ph: My cutie cat Nisse
Rastlöshet.

mom dad and childPh: Taken by me, on the photos: Little sister and friend.

This tree stand´s alone


Ph: ?
Kan inte sluta yssna på dendär låten. Jag borde stiga upp, klä på mig och göra något av mitt liv. Men ibland trivs jag så bra med att vara ensam.

 Journey - Don't Stop Believing

Party-night
Ph. Moi
Sweet sleeping

Fresh new blog:


ph: moi
My name is natalie, but you can call me nattis.
love
/me

RSS 2.0